fbpx

Įranga jūsų statybos projektams

SANY statybos įranga

SANY yra pirmaujanti statybos įrangos gamintoja pasaulyje, siūlanti platų ekskavatorių, ratinių krautuvų ir teleskopinių krautuvų asortimentą. SANY yra žinoma dėl savo novatoriškų technologijų, aukštos kokybės produktų bei stipraus dėmesio atliktiems tyrimams bei jų plėtrai. Turėdama savo veiklą daugiau nei 150 šalių, SANY atlieka reikšmingą vaidmenį statybos ir infrastruktūros sektoriuose visame pasaulyje, pabrėždama tvarumą ir klientų pasitenkinimą.

LGMG keltuvai

LGMG yra statybinės įrangos keltuvų lyderis Kinijoje. Platus gaminamos įrangos asortimentas, elektriniai ir nelygiai dangai skirti žirkliniai keltuvai, šarnyriniai ir teleskopiniai keltuvai. Skirtingo tipo keltuvai kuriuos galėsite pritaikyti savo individualiuose projektuose.

Leguan keltuvai

Leguan projektuoja ir gamina pažangias savaeiges prieigos platformas, dar žinomas kaip voratinkliniai keltuvai. Visos Leguan kėlimo platformos yra aprūpintos aukščiausios kokybės visureigėmis ir tvirtomis strėlėmis, todėl Leguans yra universalus pasirinkimas bet kokiai užduočiai.

Ausa teleskopiniai krautuvai ir savivarčiai

AUSA teleskopiniai krautuvai yra ergonomiškas ir saugus sprendimas tvarkyti ir transportuoti visų rūšių medžiagas lauke. Kompaktiška, universali ir galinga įranga skirta perkelti dideliems ir sunkiems kroviniams. Lengvai prisitaiko prie sudėtingiausių ir stačiausių reljefų.

EP krautuvai ir vežimėliai

„EP Equipment“ tai yra pirmaujantis elektrinių krautuvų bei vežimėlių įrangos gamintojas, kurio specializacija yra ličio baterijų varoma sandėlių įranga iš Hangzhou, Kinijos. Nuo gaminio projektavimo pradžios iki gamybos procesų ir aptarnavimo po pardavimo, EP remia krovimo įrangos tiekėjus visame pasaulyje. EP siūlo platų gaminių asortimentą, kad patenkintų kiekvieno kliento individualius poreikius.

UTS mobilie torņi

UTS Suderinama aukščio prieigos įranga

UTS – saugumas aukštyje yra pagrindinis prioritetas. UTS teikia patikimas aukščio prieigos sprendimus visoje Didžiojoje Britanijoje ir Europoje. Kaip pirmaujantis prieigos įrangos gamintojas, UTS specializuojasi gamindami aukštos kokybės aliuminio produkciją, atitinkančią aukščiausius saugos standartus. Saugumo įsipareigojimas reiškia, kad klientai gali pasitikėti UTS teikiamu geriausiu prieigos sprendimu, padedančiu saugiai ir efektyviai dirbti aukštyje.

Inmesol rentable generator

Inmesol galingi, draugiški generatoriai

nmesol specializuojasi aukštos kokybės dyzelinių ir dujinių generatorių kompleksų bei šviestuvų bokštų projektavime ir gamyboje. Įmonė įkurta 1986 metais, Inmesol žinoma dėl inovatyvių ir patikimų energijos sprendimų, skirtų įvairioms sritims, tokioms kaip statyba, pramonė ar gyvenamieji pastatai. Šis prekės ženklas įsipareigojęs gaminti energiją taupančius, ilgaamžius ir aplinkai draugiškus produktus, užtikrinančius nepriklausomą energijos tiekimą įvairiose srityse.

SmartGroup Manipulator 450

SmartGroup išmanieji stiklo manipuliatoriai

SmartGroup yra pirmaujantis pažangių medžiagų tvarkymo sprendimų tiekėjas, specializuojantis inovatyviuose išmaniuose stiklo manipuliatoriuose, skirtuose tiksliam ir efektyviam naudojimui. Išmanieji stiklo manipuliatoriai sukuriami siekiant padidinti saugumą ir produktyvumą stiklo plokščių tvarkymo ir įrengimo procesuose, naudojant aukštos technologijos sprendimus tiksliam judėjimui ir valdymui.

Mūsų Equipment Provider komanda yra įsipareigojusi tiekti jums tinkamą įrangą už tinkamą kainą, kad padėtų jums sukurti sėkmę nuo pat pradžių.

Prekiniai ženklai

Kodėl verta rinktis mus?

Komanda

Patyrusi ir išmananti savo darbą komanda padės jums rasti tinkamiausią ir efektyviausią sprendimą.

Patikrinta įranga

Mes siūlome kruopščiai patikrintą įrangą Baltijos šalyse.

Servisas

Mūsų patyrusi serviso komanda visada pasiruošusi jums padėti.

Baltijos šalys

Įmonės veikla ir aptarnavimas prieinamas visose Baltijos šalyse.

© Copyright - Equipment Provider