fbpx
Leguan logo

Daudzpusīgi un Uzticami Groza Pacēlāji

Uzņēmums Leguan Lifts projektē un ražo uzlabotas pašgājējas piekļuves platformas, kas pazīstamas arī kā groza pacēlāji (jeb spider darba platformas). Visas Leguan paceļamās darba platformas ir aprīkotas ar augstākās klases visurgājēja iespējām un izturīgām izlicēm, kas padara Leguans par daudzpusīgu izvēli jebkuram piekļuves uzdevumam.

Leguan pacēlāji 135

Leguan pacēlājs 135

Kompakta, daudzpusīga paceļama platforma ar 13,5 metru sniedzamību, kas paredzēta stabilai darbībai nelīdzenā reljefā. Tas ir viegls, viegli manevrējams un ideāli piemērots apkopei, celtniecībai un ainavu veidošanai šaurās vietās.

Leguan pacēlāji 190

Leguan pacēlājs 190

Kompakta, 19 metru gara gaisa platforma ar dubultu jaudu (dīzelis/elektrisks), kas ir ideāli piemērota šaurām vietām. Tā izturīgās kāpurķēdes nodrošina vieglu manevrētspēju jebkurā reljefā, lieliski piemērotas apkopei, celtniecībai un koku kopšanai.

Leguan pacēlāji 225

Leguan pacēlājs 225

Kompakta, daudzpusīga paceļama platforma ar 22,5 metru augstumu un 10,8 metru izplešanos. Ideāli piemērots šaurām vietām, tas viegli tiek galā ar nelīdzenu reljefu un ir viegls, lai radītu minimālu ietekmi uz virsmu. Pazīstams ar uzticamību, drošību un vieglu transportēšanu.

Skaties video, lai uzzinātu vairāk

Kādēļ tieši šis zīmols?

10 līdz 18 m

darba augstums

8 m

groza attālums

līdz 200 kg

platformas kravnesība

Pārdošanas projektu vadītājs – Gints Dūmiņš

Aizpildi pieteikuma anketu un saņem piedāvājumu

© Copyright - Equipment Provider