fbpx

Seadmed teie ehitusprojekti jaoks

SANY ehitustehnika

SANY on maailmas tuntud juhtiv ehitustehnika tootja, kes pakub laia valikut ekskavaatoreid, rataslaadureid ja teleskooplaadureid. SANY on tuntud oma innovatiivse tehnoloogia, kvaliteetsete toodete ja tugeva uurimise poolest, et arendada oma masinaid ja aidata ettevõtteid nende töödes. SANY on esindatud enam kui 150 riigis ja mängib olulist rolli ehitus- ja infrastruktuurivaldkondades üle maailma, rõhudes jätkusuutlikkusele ja klientide rahulolule.

LGMG tõstukid

LGMG on üks juhtivaid tõstukite tootjaid Hiinas. Lai valik tõstukeid . LGMG toodab elektri tõstukeid siseruumidesse  ja ebatasasele maastikule vastavalt.  Valikus on käärtõstukid ning liigend- ja teleskooptõstukid. Tooted varieeruvad igaks võimalikuks tõstmiseks ehitus- ja tööstusprojektides.

Leguan spider tõstukid

Leguan Lifts valmistab täiustatud iseliikuvaid tõstukeid, tuntud ka kui spider-tõstukid. Kõik Leguani tõustukid on varustatud kvaliteetse maastikuvõime ja tugeva poomiga, mis muudavad Leguani mitmekülgseks. Sobilik iga töö jaoks, mis on keerulise juurdepääsuga.

Ausa lift

AUSA kompaktsed maastiku masinad

AUSA on juhtiv kompaktsete maastiku sõidukite tootja, spetsialiseerudes kalluritele, tõstukitele ja teleskooplaaduritele, mis on mõeldud materjalide käsitsemiseks karmides ja ebatasastes tingimustes. Asutatud 1956. aastal Hispaanias, on AUSA tuntud oma vastupidavate ja uuenduslike masinate poolest, mida kasutatakse laialdaselt ehituses, põllumajanduses ja tööstusrakendustes. Bränd on pühendunud kvaliteedile, ohutusele ja jätkusuutlikkusele, pakkudes usaldusväärseid lahendusi, mis suurendavad tootlikkust ja efektiivsust nõudlikes keskkondades.

EP käsi- ja kahveltõstukid

EP on Hangzhous asuv juhtiv tootja, mis spetsialiseerub liitiumtoiteliste laotööriistade valmistamisele. Alates toote disainist ja tootmisest kuni järelteeninduseni. EP pakub laia valikut tooteid, et rahuldada iga kliendi individuaalseid vajadusi, juhuslikest töödest kuni 24 tunni vahetuseni ladudes või jaotuskeskustes.

UTS Alumiinium tornid

UTS-is on ohutus kõrgeim prioriteet. UTS pakub usaldusväärseid alumiiniumist torne kõikjal Ühendkuningriigis ja Euroopas. Juhtiva tootjana spetsialiseerub UTS kvaliteetsete alumiiniumtoodete valmistamisele, mis vastavad kõige rangematele ohutusstandarditele. Pühendumine ohutusele tähendab, et kliendid saavad usaldada UTS-i, et nad pakuvad parimaid tooteid, mis aitavad teil töötada kõrgustes ohutult ja tõhusalt.

Inmesol rentable generator

Inmesol generaatorikomplektid

Inmesol spetsialiseerub kvaliteetsete diisel- ja gaasigeneraatorite, samuti valgustustornide disainile ja tootmisele. Asutatud 1986. aastal, on Inmesol tuntud oma uuenduslike ja usaldusväärsete energialahenduste poolest, teenindades erinevaid sektoreid, nagu ehitus, tööstus ja elamumajad. Bränd on pühendunud energiatõhusate, vastupidavate ja keskkonnasõbralike toodete pakkumisele, mis tagavad katkematu toiteallika erinevates töödes.

Smartgroup Manipulator 650

SmartGroup klaasi tõste kraanad

SmartGroup on juhtiv edasimüüja, spetsialiseerudes nutikatele klaasi tõste kraanadele, mis on loodud täpsuse ja efektiivsuse tagamiseks. Nutikad klaasi kraanad on disainitud klaaspaneelide käsitlemise ja paigaldamise ohutuse ja tootlikkuse parandamiseks, pakkudes tipptasemel tehnoloogiat täpseteks liikumiseks ja juhtimiseks. Bränd on pühendunud kõrgekvaliteediliste ja usaldusväärsete seadmete pakkumisele, mis vastavad ehitus- ja klaasitööstuse nõudmistele.

Meie Equipment Provideri meeskond on pühendunud õigete seadmete pakkumisele õige hinnaga, aidates teil saavutada edu.

MEIE BRÄNDID

Miks meie?

Tiim

Kogenud ja teadlik meeskond, kes aitab teil leida sobivaima ja tõhusama lahenduse.

Testitud masinad

Pakume ainult eelnevalt testitud seadmeid Balti turul.

Hooldus

Silmapaistev ja teadlik tehnilise teeninduse meeskond

Kogu Baltikum

Ettevõtte tegevus ja teenindus on saadaval kõigis Balti riikides.

© Copyright - Equipment Provider